WineBottler

WineBottler voor Mac

Installeer Windows-applicaties op je Mac

Met WineBottler open je Windows-programma's op je Apple. Twijfel je nog of je een Mac of een Windows-computer wilt? Dankzij WineBottler heb je nu beide. Je draait Microsoft-software op je Mac zonder een versie van Windows te hoeven kopen.De... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Het is gratis
  • Geen emulator nodig

TEGEN

  • Niet alle programma's werken

Uitmuntend
8
Met WineBottler open je Windows-programma's op je Apple. Twijfel je nog of je een Mac of een Windows-computer wilt? Dankzij WineBottler heb je nu beide. Je draait Microsoft-software op je Mac zonder een versie van Windows te hoeven kopen.

De applicaties die je installeert, gedragen zich als waren ze voor Mac gemaakt. WineBottler is namelijk geen emulator. Dit houdt in dat het geen versie van Windows opstart waarin je werkt. Je installeert de Microsoft-software gewoon op je eigen harde schijf. Een groot voordeel hiervan is dat je geen snelheid verliest.

WineBottler stamt af van Darwine. Doordat het open source is, richt het zich ook heel veel op programmeurs. Tevens bevindt het zich momenteel nog in een Betastatus. CrossOver Mac, een commerciële versie van Darwine, is een stuk gebruiksvriendelijker. WineBottler is echter geheel gratis.

Vanwege het feit dat Microsoft de bibliotheken die programma's oproepen vaak verandert, werkt niet elke applicatie in Winebottler. Echter, het Wine-project waar het onder valt, blijft zich ontwikkelen.

Dankzij jarenlang onderzoek is WineBottler, ondanks dat het nog in de Betaversie zit, een goed programma om Windows-applicaties op je Mac te zetten. Het zal altijd wat achterop blijven bij het besturingssysteem van Microsoft zelf, maar de bekende programma's draaien goed.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

WineBottler

Download

WineBottler Darwine Beta 1.1.35

Beoordelingen about WineBottler

Promotie×